Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Een foodtruck voor uw bruiloft huren? Uw gasten zullen het geweldig vinden! Anno 2017 zijn foodtrucks een populaire trend wat eten betreft. Dagelijks zijn deze mobiele trucks te vinden in de stad om hun trouwe klanten te voorzien van lekkere hapjes. Dit mobiele concept is gemakkelijk te combineren met verschillende evenement. Een bruiloft foodtruck bijvoorbeeld kunt u gebruiken voor al uw wensen op het gebied van catering. Dus wacht niet langer, een foodtruck voor uw bruiloft staat klaar bij Poffertjes On Tour!

Bruiloft Foodtruck huren

Een foodtruck op uw bruiloft, geeft een geweldige en gezellig sfeer. Kies de foodtruck die bij u past. Alles kan geregeld worden met een foodtruck op uw bruiloft. Wij beseffen dat u vooraf veel moet organiseren. Uw bruiloft is ongetwijfeld één van de belangrijkste en mooiste dagen van uw leven. U heeft wellicht de perfecte locatie gevonden en een leuke band geregeld voor de muziek. Het lijkt allemaal bij elkaar te komen, maar dan komt de grote vraag. Wat zal u uw gasten serveren op deze bijzondere dag? Als u de dag van uw leven net iets anders wilt vieren dan de rest, dan hebben wij zeker het antwoord op uw vraag: boek een foodtruck op uw bruiloft bij Poffertjes On Tour!

Bruiloft Foodtruck & Poffertjes On Tour

Onze foodtruck past bij elke bruiloft. Onze foodtruck op uw bruiloft zal ervoor zorgen dat uw gasten van voldoende eten worden voorzien. Aangezien er zoveel foodtrucks zijn, kiest u natuurlijk wat bij uw feest past. Tijdens uw bruiloft kunt u meerdere foodtrucks combineren. Op deze manier serveert u alles van heerlijke hapjes en drankjes tot aan volwaardige diners. Uw gasten zullen optimaal genieten van onze poffertjes. Door onze behapbare porties, is onze foodtruck ook voor kinderen ideaal. U kunt onze foodtruck op ieder gewenst moment van uw bruiloft inzetten. Bijvoorbeeld tijdens de pauze van de ceremonie, een geschikt moment om uw gasten te voorzien van wat versnaperingen. Neem dus geen genoegen met een standaard bruiloft. Zorg voor een gegarandeerde hippe dag en boek uw bruiloft foodtruck bij Poffertjes on Tour!

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day