Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjes foodtruck in Nederland huren

Poffertjes foodtruck in Nederland boeken voor uw komende evenement of feestje? Dan is de mobiele poffertjeskraam van Poffertjes On Tour dé foodtruck waar u al die tijd naar op zoek bent geweest. Huur onze poffertjes foodtruck in Nederland om uw gasten en bezoekers te voorzien van deze zoete lekkernij. De mobiele poffertjeskraam van Poffertjes On Tour komt graag bij u op locatie om naast poffertjes ook te zorgen voor de Oudhollandse gezelligheid en belevenis! Begint u al te watertanden?

Poffertjes foodtruck in Nederland voor uw evenement

De poffertjes foodtruck in Nederland maakt niet alleen kinderen blij. Ook volwassenen kunnen geen genoeg krijgen van deze zoete hap. En wij spreken uit ervaring! Op zowel bedrijfsfeesten als festivals waar grotendeels volwassenen aanwezig waren, hebben de bezoekers volop genoten van onze poffertjes. Onze truck is bijvoorbeeld jaarlijks te vinden op de Gamma Racing Day op het TT Circuit in Assen. Hier genieten zowel jong als oud van onze verse poffertjes. Wanneer u ervoor kiest om onze truck te huren op locatie, worden de porties poffertjes vers gemaakt. Zo zijn ze natuurlijk wel het lekkerst. Het maken van de poffertjes wordt gedaan met hoogwaardige en speciale ingrediënten die speciaal voor onze poffertjes zijn samengesteld. Hierbij is een traditionele smaaksensatie gegarandeerd!

Poffertjes foodtruck Nederland bij Poffertjes On Tour

Onze poffertjes foodtruck in Nederland is er voor al uw evenementen en partijen! Of het nu gaat om een zakelijk evenement of een kinderfeestje, Poffertjes On Tour is er graag bij om zowel jong als oud te voorzien van een heerlijke Oudhollandse lekkernij. Want zeg eens eerlijk, iedereen geniet toch van een heerlijke portie poffertjes? Daarom kunt u via het contactformulier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze poffertjes foodtruck in Nederland. Ook kunt u bellen naar 06 - 238 838 99 om de poffertjeskraam te vinden op uw evenement!