Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjesplaat huren in Nederland

Poffertjesplaat huren in Nederland? Poffertjes On Tour helpt u verder! Bij ons kunt u een poffertjesplaat huren met daarbij ons ervaren personeel. Wij hebben jarenlange ervaring in het bereiden en serveren van poffertjes op evenementen, feesten en overige speciale gelegenheden. Hierbij vinden wij het belangrijk dat alle gasten volop kunnen genieten van deze zoete lekkernij en het met elkaar ook gezellig hebben. Daar staan wij voor! Wanneer u een poffertjeskraam op uw evenement heeft, genieten niet alleen de kleintjes ervan. Poffertjes zijn namelijk ontzettend populair onder zowel jong als oud!

Poffertjesplaat huren bij Poffertjes On Tour

Een poffertjesplaat huren wordt steeds vaker gedaan. Denk aan het festivalseizoen waar u op een foodfestival minimaal één poffertjeskraam tegenkomt. Poffertjes blijven razend populair en daar kan niemand omheen. Want wie houdt er nou niet van deze zoete lekkernij met poedersuiker en een klontje boter? En helemaal de unieke poffertjes die door Poffertjes On Tour worden gemaakt. Onze ingrediënten en grondstoffen zijn namelijk speciaal voor onze poffertjes samengesteld. Combineer deze ingrediënten met de expertise van onze medewerkers en u heeft de lekkerste portie poffertjes voor uw neus! Voor iedere speciale gelegenheid kunt u een poffertjesplaat bij ons huren, want waar poffertjes zijn, daar wordt gegarandeerd genoten. Diverse grote organisaties zijn u voor geweest en zij zijn te spreken over de poffertjes en de service die daarbij kwam kijken. Neem bijvoorbeeld de GAMMA Racing Day waar Poffertjes On Tour jaarlijks te vinden is. Bij het jaarlijkse bedrijfsfeest van Purple Media hebben de medewerkers ook zeer genoten van de poffertjes, dus waar wacht u nog op?

Poffertjesplaat huren voor uw evenement

Een poffertjesplaat huren? Of organiseert u binnenkort een evenement waar een professionele poffertjestent niet mag ontbreken? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen! Dit kunt u doen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 06 - 238 838 99 .

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day