Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Foodtruck huren voor uw evenement of feest? Ieder zelf respecterend evenement heeft een foodtruck. Veel foodtruck evenementen voorzien hun klanten op deze manier van voedsel uit verschillende keukens. Een foodtruck is een restaurant op wielen. U kan er gerechten, snacks en drankjes bereiden en serveren/verkopen. Deze mobiele horeca heeft meerdere termen: ‘rollende keuken’, ‘mobiele keuken’ of ‘rijdende keuken’.

Foodtruck evenementen worden tegenwoordig georganiseerd onder het, “je bent wat je eet” motto. Dit heeft zijn effect op straat en foodtruck evenementen of festivals. Een voorwaarde om een foodtruck te huren voor een feest is diversiteit, er wordt verwacht dat elke foodtruck uit een ander keuken serveert. In een aantal gevallen zijn de rollen omgedraaid, zoals bij foodfestivals, daar is het voedsel de hoofdzaak en muziek, entertainment en ander vermaak een bijzaak. Waar komt deze foodtruck-rage vandaan? De oorsprong ligt in de Amerikaanse cultuur. Daar werden foodtrucks de voornaamste manier dat arbeiders in de stad een kwantitatieve maaltijd konden krijgen voor een schappelijke prijs. Anno 2017 kunt u een foodtruck huren voor elk een feest of evenement.

Foodtruck huren | evenementen

Wilt u een foodtruck huren voor uw evenement? Organiseert u binnenkort een belangrijk jubileum of valt er wat anders te vieren? Poffertjes On Tour verzorgt graag de catering voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of andere evenementen, zoals seminars, congressen en workshops. De Poffertjes On Tour foodtruck komt graag langs met onze bekende foodtruck. Er wordt voor gezorgd dat u op locatie kunt genieten van onze lekkere poffertjes. Onze ingrediënten zijn van topkwaliteit en wij zorgen daarmee dat u en uw gasten optimaal genieten van een maximale smaakbeleving. U wilt een foodtruck huren voor uw evenement, wij stemmen de mogelijkheden graag op uw wensen af.

Foodtruck huren | feest

Als u een foodtruck gaat huren voor uw feest, zodat u zelf kunt genieten van uw feest? Bij Poffertjes On Tour met een gerust hart uw zorgen uit handen geven. Heeft u een verjaardag en wilt u die graag vieren? Wij kunnen u en uw gasten voorzien van onze lekkere poffertjes. Wij werken met onze bewezen aanpak op grote en kleine feesten. Wilt u onze foodtruck huren voor uw feest, dan kunt u bij ons terecht voor een simpele buurtfeest tot aan een festival met meerdere foodtrucks en entertainment. Onze sterkte ligt in de professionaliteit en vakkundigheid waarmee wij uw feest van een gezellige sfeer voorzien. Een gedeelte van onze klanten werd gevraagd naar hun met de methode van Poffertjes On Tour. Wij kunnen wel weergeven hoe goed we zijn, echter zijn onze opdrachtgevers beter in staat om dit op een objectieve manier vertellen. Hun referentie kunt u vinden onderaan onze homepage. Daarnaast kunt u ook online kijken naar de mogelijkheden om onze foodtruck te huren voor uw feest. Ook kunt u via het contactformulier geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor onze poffertjes foodtruck in Nederland. Ook kunt u bellen naar 06 - 238 838 99 om de foodtruck te vinden op uw evenement!Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day