Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam huren

Poffertjeskraam huren voor een verjaardagsfeestje? Of organiseert u binnenkort een braderie, waar een Oudhollandse poffertjeskraam niet mag ontbreken? Maak dan kennis met Poffertjes On Tour! Wij kunnen ervoor zorgen dat de lekkerste poffertjes van het land, gegeten worden op uw evenement of feestje. Uit ervaring is gebleken dat niet alleen kinderen genieten van een lekkere portie poffertjes, want voor volwassenen zijn poffertjes met roomboter en poedersuiker net zo lekker. Wilt u een poffertjeskraam huren, maar niet zelf achter de plaat staan? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want onze poffertjesbakkers zullen alle werkzaamheden voor u uitvoeren wanneer u een poffertjeskraam huurt bij Poffertjes On Tour.

Poffertjeskraam huren voor evenementen

Een poffertjeskraam huren is geschikt voor meer gelegenheden dan mensen denken. Natuurlijk zijn poffertjeskramen onmisbaar bij feestjes of braderieën. Maar wat dacht u van bedrijfsfeestjes? Vrijdagmiddagborrels? De opening van een winkel of de diploma-uitreiking van een groep studenten? Naast dat de gelegenheid an sich al iets leuks is, wordt het door de poffertjeskraam toch nét iets gezelliger. Een goede sfeer is belangrijk, net als een lekker hapje; daar levert onze poffertjeskraam een bijdrage aan.

In het verleden hebben wij verschillende speciale gelegenheden mogen bijwonen met onze poffertjeskraam, zoals de GAMMA Racing Day of het bedrijfsfeest van Purple Media. Bij het zien van onze poffertjeskraam, verscheen er een lach op de gezichten van de bezoekers. Dit geeft ons doorzettingsvermogen, hier doen wij het voor!

Poffertjeskraam huren voor jong en oud

Kiest u ervoor om een poffertjeskraam te huren van Poffertjes On Tour, dan brengen wij de Oudhollandse gezelligheid naar u toe! U heeft nergens omkijken naar, want wij regelen de boel voor u. Ons beslag wordt vers gemaakt, zodat de poffertjes op zijn lekkerst zijn tijdens uw evenement. Dit wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, afkomstig van natuurlijke grondstoffen. Daarna worden de poffertjes vers op locatie bereid, zodat u en uw bezoekers kunnen genieten van overheerlijke poffertjes waar niemand ‘’nee’’ tegen kan zeggen!

Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Wanneer u ervoor kiest om een poffertjeskraam te huren bij Poffertjes On Tour, dan komt daar meer bij kijken dan alleen het serveren van poffertjes. Poffertjes brengen dé Oudhollandse gezelligheid naar boven, wat ervoor zorgt dat zowel jong als oud het naar hun zin hebben. Of het nu op een feestje, groot evenement of besloten partijtje is; Poffertjes On Tour is er graag bij om de lekkerste poffertjes op locatie te bereiden en te serveren. Vraag nu een offerte aan via het contactformulier of bel naar het volgende telefoonnummer: 06 - 238 838 99.

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day