Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam in Utrecht huren

Poffertjeskraam in Utrecht huren? Zoek dan niet verder, u bent bij Poffertjes On Tour bij de juiste bestemming! Poffertjes On Tour heeft jarenlange ervaring opgedaan als mobiele poffertjeskraam. Geen plek in Nederland is voor Poffertjes On Tour te ver om gasten op uw feest van overheerlijke verse poffertjes te voorzien. De Oudhollandse en nostalgische sfeer komt gegarandeerd terug, wanneer u kiest voor de poffertjeskraam van Poffertjes On Tour. Dit komt zowel door onze kraam, als de bereiding van onze poffertjes. Wij bereiden onze poffertjes met verse- en hoogwaardige ingrediënten. Onze poffertjes worden met liefde en passie bereid door onze gediplomeerde poffertjesbakkers. Hierdoor kunnen u en uw gasten genieten van de lekkerste poffertjes van Nederland.

Poffertjeskraam in Utrecht huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam in Utrecht huren? Dit is mogelijk met de mobiele poffertjeskraam van Poffertjes On Tour. Samen met ons team van poffertjesbakkers, arriveren wij een uur voor aanvang van uw feest om onze stand nauwkeurig op te bouwen. Gedurende de dag bakken wij de poffertjes vers op locatie. Natuurlijk worden onze poffertjes geserveerd met een klontje boter en heerlijke poedersuiker. Dat mag niet ontbreken! Ook vertrekken wij een half uur na afloop van uw feest. Zelf hoeft u nergens naar om te kijken. Poffertjes On Tour is volledig self-supported. Dit houdt in dat Poffertjes On Tour zelfstandig in staat is om de stand op te bouwen en te laten functioneren. Alle benodigdheden zijn aanwezig om de heerlijkste poffertjes te kunnen bakken. Waar u ook iets te vieren heeft, met onze vele stands (klein of groot) zijn wij in staat om door het hele land naar uw feest of evenement te komen.

Poffertjeskraam in Utrecht huren contactformulier

Poffertjeskraam in Utrecht huren? Vul dan nu ons contactformulier in. Wij streven ernaar om u binnen één werkdag van een passend antwoord te voorzien. Wij kijken alvast uit naar een prettige samenwerking!

Je kunt onze poffertjeskramen hier bekijken.

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day