Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Mobiele eetkraam huren bij Poffertjes On Tour

Mobiele eetkraam huren om zeker te zijn van een geslaagd feestje? Dan zit u bij Poffertjes On Tour goed. Wij kunnen er met onze mobiele eetkraam namelijk voor zorgen dat uw feest voor zowel u als uw gasten een onvergetelijke dag wordt, met de lekkerste poffertjes van het land! Kiest u ervoor om een mobiele eetkraam te huren bij Poffertjes On Tour? Dan maakt ons personeel de poffertjes met plezier klaar voor u en uw gasten. De poffertjesbakkers van Poffertjes On Tour weten als geen ander hoe belangrijk het is dat iedereen bij een mobiele eetkraam goed en snel wordt bediend. Zo hoeft u zelf nergens naar om te kijken en kunt ook u genieten van een portie verse poffertjes van Poffertjes On Tour! Wie wil dat nou niet?

Mobiele eetkraam huren voor een onvergetelijk feestje

Mobiele eetkraam huren voor een verjaardagsfeestje? Wilt u een eetkraam huren voor uw bedrijfsfeest? Of ziet u graag een mobiele eetkraam terug op uw evenement? Wij maken het samen met u mogelijk! Ons team komt graag bij u op locatie om er één groot feest van te maken. Te beginnen bij de hoogwaardige grondstoffen om uiteindelijk de lekkerste poffertjes op tafel zetten. Deze grondstoffen zijn speciaal voor onze poffertjes samengesteld. Het beslag wordt evenals de poffertjes voor de neus van uw gasten klaargemaakt. Smullen gegarandeerd!

Mobiele eetkraam huren voor de lekkerste poffertjes

Wanneer u een mobiele eetkraam gaat huren zitten daar alleen maar voordelen aan! Kies er daarom voor om een mobiele eetkraam te huren bij Poffertjes On Tour. Want iedereen geniet toch van een heerlijke portie poffertjes met poedersuiker? Verschillende grote evenementen zijn u voor geweest met een eetkraam huren en de reacties zijn zeer positief. Waar wacht u nog op? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan om een eetkraam te huren. Dit kan eenvoudig door middel van het contactformulier op onze website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen om een mobiele eetkraam te huren door te bellen naar 06 - 238 838 99 .

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day