Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam in Amsterdam huren

Poffertjeskraam in Amsterdam huren? Zoek niet verder, want bij Poffertjes On Tour zit u op de goede plek! Heeft u wat te vieren? Organiseert u een evenement in de hoofdstad van Nederland? Dan komen wij van Poffertjes On Tour graag bij u langs om van uw feest een échte Oudhollandse belevenis te maken. Poffertjes On Tour heeft jarenlange ervaring met het bereiden van poffertjes op locatie. Dit hebben wij in het verleden gedaan bij particulieren, bedrijven en voor evenementen van groot tot klein. Ons team bereidt het beslag én de poffertjes op locatie. Vers is wel zo lekker. Poffertjes on Tour maakt bij de bereiding gebruik van hoogwaardige ingrediënten om de lekkerste poffertjes van Nederland te bakken!

Poffertjeskraam in Amsterdam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam in Amsterdam huren is mogelijk bij Poffertjes On Tour. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten kunnen genieten van de lekkerste poffertjes van het land. Zoals de naam al doet vermoeden is Poffertjes On Tour geheel mobiel. Dit betekent dat wij onze stand een uur voor aanvang van uw feest, al opbouwen. Na afloop van uw feest zijn wij binnen een half uur weer vertrokken. Op deze manier heeft u zelf nergens omkijken naar. Poffertjes On Tour zorgt voor optimaal plezier. Wij kunnen met onze kleine- en grote stands overal komen. Wij zijn volledig self-supported. Het maakt niet uit in welke stad u iets te vieren heeft, Met onze stands komen wij graag naar iedere plek in Nederland om van uw feest of evenement een belevenis te maken.

Poffertjeskraam in Amsterdam huren contactformulier

Wanneer u een Poffertjeskraam in Amsterdam wilt huren? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij voorzien u graag van de nodige informatie en kijken uit naar een fijne samenwerking. Hopelijk tot snel, bij onze poffertjeskraam in Amsterdam!

Bekijk hier onze poffertjeskramen.

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day