Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjes bij u op locatie

Poffertjes op locatie laten bereiden door een professional? Bij Poffertjes On Tour bent u aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met het bereiden van poffertjes op locatie. Dit wordt door onze medewerkers gedaan op een traditionele manier, namelijk volgens authentiek recept. In het verleden heeft ons team op diverse locaties door het hele land gestaan. Denk aan evenementen en beurzen. Hier waren de reacties van zowel de gasten als organisatoren zeer positief. Ook op feestjes doen onze poffertjes het zeer goed. Of u nu een feestje viert in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam, wij komen graag bij u langs!

Poffertjes op locatie door Poffertjes On Tour

Poffertjes op locatie laten bereiden door ons ervaren team? Dat kan! Wanneer u ervoor kiest om onze medewerkers de poffertjes te laten maken op locatie, wordt dit gemaakt door middel van ingrediënten die speciaal voor Poffertjes On Tour zijn gemaakt. Deze speciale ingrediënten maken deel uit van onze authentieke receptuur, die bij zowel jong als oud in de smaak valt. Neem bijvoorbeeld de GAMMA Racing Day, waar wij jaarlijks te vinden zijn. Ieder jaar genieten de bezoekers uit alle leeftijdscategorieën van onze heerlijke lekkernij. Hier maakt ons team met plezier de poffertjes op locatie. Daarnaast hebben wij bij Purple Media op een bedrijfsfeest gestaan, waar de poffertjes bij de medewerkers goed in de smaak vielen. Waar wacht u nog op? Vraag nu uw offerte aan bij ons, en voor u het weet staan wij op uw evenement met onze kraam!

Poffertjes op locatie laten bereiden

Iedereen geniet van poffertjes, ook uw gasten! Kies voor poffertjes op locatie, want dan zit u goed bij Poffertjes On Tour! Wij kunnen u geheel vrijblijvend een offerte sturen, wanneer u er eentje aanvraagt op basis van specifieke gegevens. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Liever sneller een reactie? Dan kunt u bellen naar 06 - 238 838 99 .

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day