Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjes foodtruck huren voor tijdens het festivalseizoen? Of wilt u een poffertjes foodtruck huren voor een feestje in uw woonplaats? Kies dan voor de foodtruck van Poffertjes On Tour! Onze medewerkers kunnen in onze mobiele poffertjeskraam genoeg poffertjes maken voor jong en oud. Of het nu gaat om een zakelijk evenement, kinderfeestje of festival; smullen gegarandeerd. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw evenement zal zijn, met de mobiele poffertjeskraam van Poffertjes On Tour is het altijd een festijn.

De Poffertjes On Tour Foodtruck huren

Wilt u een foodtruck huren voor een foodtruckfestival, maar u vindt dat er altijd dezelfde foodtrucks op een foodtruck festival aanwezig zijn? Kies dan dit jaar voor iets anders, kies voor de foodtruck van Poffertjes On Tour. Wij maken al jarenlang heerlijke poffertjes van het lekkerste beslag dat wij dagelijks vers voorbereiden. De poffertjes bakken we perfect goudbruin en we serveren het met extra veel poedersuiker en een grote klont heerlijke roomboter. Ga dit keer voor variatie en kies voor de Poffertjes On Tour foodtruck in plaats van de standaard foodtruck die friet verkoopt. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan!

Poffertjes foodtruck huren voor verschillende evenementen

Als u een poffertjes foodtruck gaat huren, wordt de Oudhollandse gezelligheid terug naar uw evenement of feestje gebracht. Het maakt niet uit waar in Nederland uw evenement of feestje wordt gegeven, wij kunnen overal komen met onze mobiele poffertjeskraam en doen dit met alle plezier. Kiest u ervoor om een poffertjes foodtruck te huren, dan worden de heerlijke poffertjes met speciale en hoogwaardige ingrediënten, gemaakt bij u op locatie. In het verleden heeft de mobiele poffertjeskraam van Poffertjes On Tour op diverse grote en kleine evenementen gestaan en met succes! Neem bijvoorbeeld de Gamma Racing Day op TT Circuit Assen. Hier hebben de bezoekers heerlijk genoten van onze zoete en nostalgische lekkernijen. De oorspronkelijk uit Frankrijk afkomstige poffertjes zijn bij alle leeftijdsgroepen geliefd en dit willen wij van Poffertjes On Tour graag zo houden!

Poffertjes foodtruck eenvoudig huren voor speciale gelegenheden

Ziet u de Oudhollandse gezelligheid op uw volgende evenement al ontstaan, mede doordat de poffertjes foodtruck aanwezig is? Wij wel! Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een poffertjes foodtruck, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen bij Poffertjes On Tour. Dit kan eenvoudig op onze website en zo bent u een stap dichterbij om op uw volgende evenement heerlijk te kunnen genieten van poffertjes. Kies er nu voor om een poffertjes te foodtruck huren bij Poffertjes On Tour en smullen maar!

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day