Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam verhuur

Poffertjeskraam verhuur voor de lekkerste poffertjes? Maak nu kennis met Poffertjes On Tour, want de lekkerste en zoetste poffertjes zijn afkomstig van onze poffertjeskraam. Of het nu gaat om een zakelijk, feestelijk of familie evenement; zowel jong als oud staan graag in de rij voor onze poffertjes. Om de lekkerste poffertjes voor u en uw gasten te serveren, wordt er gebruikgemaakt van ingrediënten, bestaande uit speciaal voor ons samengestelde grondstoffen. Klontje boter ernaast, poedersuiker op de poffertjes en laat het smullen maar beginnen!

Poffertjeskraam verhuur bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam verhuur van Poffertjes On Tour is geschikt voor ieder evenement, ook die van u! Voordat u de keuze maakt voor een poffertjeskraam verhuur, is het nodig om een inschatting te maken. Want hoeveel mensen zijn er aanwezig op uw evenement? Hoe lang wilt u onze poffertjeskraam ter plaatse hebben? Het kan lastig zijn om deze inschatting te maken voor poffertjeskraam verhuur. Wij van Poffertjes On Tour bespreken de mogelijkheden graag met u, zodat het een onvergetelijk evenement wordt voor zowel u als uw gasten. Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan te popelen om poffertjes klaar te maken op uw evenement of feestje. Zij hebben jarenlang ervaring met het maken van poffertjes voor kleine en grote groepen en zullen uw gasten gegarandeerd snel en goed bedienen.

Poffertjeskraam verhuur voor uw evenement

De poffertjeskraam van Poffertjes On Tour heeft in het verleden verschillende evenementen bijgewoond en is er klaar voor om ook uw gasten te voorzien van overheerlijke poffertjes. Maakt u de keuze voor poffertjeskraam verhuur van Poffertjes On Tour, dan zal dit niet alleen een nostalgische toevoeging hebben aan uw evenement, de poffertjeskraam zal ook zorgen voor gezelligheid, een warme en amusante sfeer. U kunt nu een offerte aanvragen via het contactformulier of bellen naar 06 - 238 838 99 . Poffertjes On Tour stuurt u graag een offerte op maat, dit is geheel vrijblijvend!Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day