Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Poffertjeskraam huren in Rotterdam? Dat kan! Wilt u eens wat anders op uw feestje? Dan zit u hier helemaal goed. Laat u gasten genieten van heerlijke Hollandse poffertjes. Poffertjes On Tour regelt een poffertjeskraam bij u op locatie en bakt met onze jarenlange ervaring de beste poffertjes speciaal voor u en uw gasten. U vindt onze poffertjeskramen op verschillende locaties; van feestjes in de achtertuin tot bedrijfsevenementen.

Lijkt het jou wat om een poffertjeskraam te huren? Of heb je vragen? Vul het contactformulier in onder aan deze pagina, zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen. We zijn benieuwd of u onze poffertjes net zo lekker vindt als ons!

Poffertjes on Tour is volledig mobiel en arriveert een uur voordat u feest of andere gelegenheid begint. We installeren onze poffertjeskraam en zorgen dat we na afloop van uw feest met een half uur zijn ingepakt en vertrokken. U heeft er geen omkijken naar en wij voorzien uw gasten van heerlijke Hollandse poffertjes, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw eigen feest.

Onze poffertjeskraam op Poffertjeskraam.nl

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day