Poffertjeskraam huren bij Poffertjes On Tour

Een mobiele poffertjeskraam is eigenlijk vanzelfsprekend. Zelfs toen de poffertjes eeuwen geleden zijn ontstaan werden ze al door marskramers van het ene dorp naar het andere dorp meegenomen.

Er worden tegenwoordig ook weer meer en meer evenementen en braderieën georganiseerd. We willen de gezelligheid van vroeger weer terug, niet altijd maar binnen zitten maar vrienden en familie ontmoeten op een leuke jaarmarkt.

Poffertjes horen bij het gevoel van gezelligheid. De mobiele poffertjeskraam van Poffertjes on Tour is dan ook niet meer weg te denken van deze braderieën. Ook bij grote evenementen of beursen bent u voor een mobiele poffertjeskraam bij ons aan het juiste adres. Grote aantallen bezoekers zijn voor onze medewerkers en apparatuur geen enkel probleem.

Met de mobiele poffertjeskraam bij een opening van uw winkel of vestiging laat u een onuitwisbare indruk achter bij uw bezoekers. Onze mobiele poffertjeskraam is binnen een uur opgezet en weer binnen een half uur afgebroken.

Poffertjes on Tour is een professioneel cateringbedrijf speciaal voor poffertjes. Zij hebben jarenlange ervaring met het bereiden van oud Hollandse poffertjes op grote en kleine evenementen. Een onmisbare mobiele poffertjeskraam voor uw jaarmarkt of braderie! Kijk snel op onze website voor meer informatie.

Onze poffertjeskraam op Poffertjeskraam.nl

Logo Randstad Logo ING Logo Unilever Logo Philips Logo Louwman Exclusive Logo Nissan Logo GAMMA
  • quote

    Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdsens ons jaarlijkse bedrijfsfeest. De poffertjes zijn zowel bij onze klanten als wel bij onze medewerkers goed in de smaak gevallen! Wat mij betreft zijn jullie voortaan elke jaar weer aanwezig!

    Robert Kroes, Purple Media

  • quote

    Poffertjes On Tour heeft een vaste plek als het gaat om de catering tijdens de GAMMA Racing Day op TT Circuit Assen. Elk jaar weer is het genieten voor onze vele bezoekers tijd dit evenement. Poffertjes On Tour is met de F1 truck een van de "hoofdattracties" met ook nog eens lekkere hapjes!

    Bert Visser, GAMMA Racing Day